For første gang i Danmark: Få en elcykel på månedligt abonnement med Swapfiets

I juli lancerer Swapfiets deres nye elcykel Power 7 i København til kun 595 DKK om måneden inklusiv service eller ombytning inden for 48 timer.

København / 17. juli 2020

Power7skærm.jpg
  • jpg
Swapfiets Power 7 .elcykel.jpg
  • jpg
Power7_pedal.jpg
  • jpg

Swapfiets udvider sortimentet af kvalitetscykler på månedligt abonnement, og tilbyder nu en state of the art designcykel med gear, håndbremse og det ikoniske blå fordæk i hele København.

Elcyklen Power 7 tilbydes nu for første gang i Danmark. Cyklen er ideel til længere strækninger, og til travle cyklister som ønsker at komme hurtigt og elegant fra A til B uden for meget sved på panden. Cyklen har en tophastighed på 25 km/t, og er udstyret med en håndbremse og 7 gear samt digital display. Den er udstyret med den nyeste Shimano elmotor, og et batteri som nemt kan tages ud og oplades - og kan køre hele op til 145 km på en opladning. Power 7 er derfor en kvalitetscykel med høj komfort og ydeevne, så du får maksimal frihed i hverdagen – og med Swapfiets månedlige abonnement får du altid service eller ombytningen indenfor 48 timer, så du altid en elcykel, der virker.

”Vores abonnementsmodel tilbyder en cykel, som aldrig går i stykker. Det er noget, der passer godt til mange danskeres travle hverdag – og det gør det også ude i resten af Europa. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et produkt, til kunder som ønsker en endnu større rækkevidde, så de kan lade bilen stå.” siger Jonas Nygaard, Country Manager for Swapfiets i Danmark.

Power 7 kan bestilles på Swapfiets.dk, og leveres nu i København og fra september i Aarhus. Cyklen koster kun 595 DKK om måneden samt et oprettelsesgebyr på 99 DKK, hvis man ikke allerede er kunde.

# SLUT #

 

Om Swapfiets:

Swapfiets er verdens første ’bicycle as a service’-virksomhed. Siden stiftelsen i Holland i 2014 er Swapfiets vokset til at være en af de førende mikromobilitets-virksomheder i Europa med mere end 200.000 medlemmer i Holland, Tyskland, Belgien og Danmark – og i 2020 udvider til London, Milano og Paris.

Konceptet er simpelt og brugervenligt: For et fast beløb om måneden får du din egen cykel eller elcykel, der aldrig går i stykker, fordi gratis reparation eller ombytning inden for 48 timer er inkluderet i abonnementet.

I Danmark blev Swapfiets lanceret i 2018, og i dag kører omkring 12.000 medlemmer rundt med det velkendte blå forhjul i hhv. Aarhus, Odense, Aalborg – hvor Swapfiets åbnede i 2020, og København, hvor virksomheden i april 2020 åbnede butik nummer to i Hovedstadsområdet på Frederiksberg.

 

# # #

 

Power 7 Specifikationer:

Efter at have kørt i Holland og Tyskland er modellen blevet opgraderet med state-of-the-art teknologi, og det er denne nye udgave af Power 7, som nu rammer de danske veje.

 

Motor: Shimano Steps E6100

Skærm: Shimano E5000

Gearnav: Shimano N7 Coasterbrake

Forbremse: Rullebremse C6000 med IM70 bremsegreb til forbremse

Gaffel: Ubøjelig

Stil: Sorte dele og sølv fælge

Støtteben: Eksta robust og solid

Låsetype: Axa Block XXL

Ekstra lås: Ekstra sikkerhedslås (kæde) 8.5 mm.

Batterilås: Axa

Torque: 50 Nm

Kraft: 250W

Gear: 7

Batteri i motor: 504 Wh

Om Swapfiets

Swapfiets er verdens første ’cykel-som-en-service’-virksomhed. Siden stiftelsen i Holland i 2014 er Swapfiets vokset til at være en af de førende mikro-mobilitetsvirksomheder i Europa med over 270.000 medlemmer i Holland, Tyskland, Belgien, Danmark, Frankrig, og UK.

Konceptet er enkelt og brugervenligt: For et fast månedligt beløb får du din egen cykel eller elcykel, som aldrig går i stykker, da gratis reparation eller ombytning i butikken inden for 10 minutter er inkluderet i abonnementet.

I Danmark blev Swapfiets lanceret i 2018, og i dag kører omkring 20.000 medlemmer rundt med det velkendte blå forhjul i hhv. København, Aarhus, Odense samt Aalborg – hvor Swapfiets åbnede i 2020. og i København, hvor virksomheden i april 2020 åbnede butik nummer to i Hovedstadsområdet på Frederiksberg.

Pressekontakt detaljer

Relaterede Emner

Receive Swapfiets news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually