Bag kulisserne - Sådan blev vores Power 7 elcykel skabt.

Et interview med vores produktchef, Luuk

Swapfiets Power 7 2.0 e-Bike | Photo: Swapfiets.com
  • jpg
Swapfiets Power 7 2.0 e-Bike | Photo: Swapfiets.com

Det handler alt sammen om at køre hurtigere og længere, legende let og med stil. Det var vores mål med den nye 7-gears elcykel - Power 7. En elcykel er for alle, i alle aldre, og den skal være tilgængelig for enhver overalt. Luuk, vores produktchef fortæller os alt om processen med at designe Power 7.

Hvad har inspireret dig til at skabe en Swapfiets elcykel?

Hos Swapfiets er vi overbeviste om, at den bedste måde at komme rundt på er at cykle, og vi sigter efter at få så mange personer som muligt op på en kvalitetscykel. Vi forstår imidlertid godt, at nogle afstande kan føles lidt for lange til at cykle. I disse tilfælde vælger folk ofte at tage bilen og lade cyklen stå derhjemme. En elcykel er et fantastisk alternativ til disse lange afstande og motiverer dig til at skippe bilen og i stedet hoppe op på din elcykel. Mindre anstrengelse, mere fart!

Hvorfor besluttede du at kalde e-Bike for ‘Power 7’?

Et af vores hovedmål, da vi skabte vores elcykel, var at sikre maksimal ydeevne og ubesværet fart. Den skulle være supersikker og ekstremt stærk med styrke til at imponere dig. Det er den bedste og mest kraftfulde cykel vi nogensinde har designet. Med sin stærke motor er den designet til at gøre dit cykelliv nemmere end nogensinde. Så da vi skabte elcyklen, var det klart, at der kun var ét ord, som passer: Styrke! Tallet 7 opleves ofte som et positivt og heldigt tal, og vores elcykel har syv gear.

Når du kigger på Power 7, hvad er du så mest stolt af?

Det er utroligt, at vi har kunnet skabe en elcykel, som afviger fra det image, de fleste elcykler har. Nogle mennesker forbinder elcykler med en ældre og måske mere kedelig befolkningsgruppe, som muligvis er mindre mobil. Jeg føler, at vi har bekæmpet det image definitivt ved at skabe en elcykel, som ser ud og føles både ung og cool. Power 7 er helt klart velegnet til alle generationer! Den ultimative løsning for cykelpendleren.

Vi har skabt en flot og kraftig elcykel, som er velegnet til et bredt publikum. Med sin stærke motor, der sikrer maksimal ydeevne og ubesværet fart, er den designet til at gøre dit cykelliv nemmere end nogensinde. Det er daglig køreglæde. Det er Power 7. Få et abonnement på din helt egen Power 7 nu for 595 kr. om måneden.

Om Swapfiets

Swapfiets er verdens første ’cykel-som-en-service’-virksomhed. Siden stiftelsen i Holland i 2014 er Swapfiets vokset til at være en af de førende mikro-mobilitetsvirksomheder i Europa med over 270.000 medlemmer i Holland, Tyskland, Belgien, Danmark, Frankrig, og UK.

Konceptet er enkelt og brugervenligt: For et fast månedligt beløb får du din egen cykel eller elcykel, som aldrig går i stykker, da gratis reparation eller ombytning i butikken inden for 10 minutter er inkluderet i abonnementet.

I Danmark blev Swapfiets lanceret i 2018, og i dag kører omkring 20.000 medlemmer rundt med det velkendte blå forhjul i hhv. København, Aarhus, Odense samt Aalborg – hvor Swapfiets åbnede i 2020. og i København, hvor virksomheden i april 2020 åbnede butik nummer to i Hovedstadsområdet på Frederiksberg.

Pressekontakt detaljer

Relaterede Emner

Receive Swapfiets news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually