Swapfiets x TJV Q&A

Vi fangede Team Jumbo-Visma til en snak om, hvad der motiverer dem og inspirerer dem. Og så løfter de sløret for nogle af deres favoritcykelruter. Læs med! 👉

TJV social designs_Blog header  (1).jpg
  • jpg

Spørgsmål: Cykling på absolut topplan er ekstremt krævende. Hvem inspirerer jer til at fortsætte, når tingene ikke helt kører, som de skal?

Wout og Steven: Min familie.

Robert: Min familie. Daisy og vores børn Anne og Bram støtter mig altid, og de elsker at komme og se mig køre løb, når det er muligt, eller tage med på ture til udlandet.

Tony: Jeg har ikke brug for at blive inspireret af nogen. Det falder mig bare naturligt at gøre mit bedste, når jeg kaster mig ud i noget.

Sepp: Mine forældre og min kæreste inspirerer mig til at fortsætte, fordi de altid støtter mig og tror på mig.

Mike: Min kæreste og min familie.

Spørgsmål: I er et team bestående af sportsfolk i verdensklasse, som har kørt på nogle af de bedste veje i verden. Hvad er jeres drømmecykelrute?

Wout: Paris-Roubaix, selvfølgelig.

Robert: På et tidspunkt kunne jeg godt tænke mig at cykle gennem Japan, hele vejen fra syd til nord. Og Patagonien. Og Pacific Northwest i USA. Og måske Australien igen. Drømmene lever i bedste velgående ... 😜

Tony: Jeg kan allerbedst lide de veje på Mallorca, som ligger ud til havet. Jeg har stadig ikke taget hele øen rundt på én gang, så det er et mål! 😉

Sepp: Min drømmecykelrute ville være noget vildt og spændende et sted, jeg ikke har været før!

Mike: Brostenene til Paris-Roubaix.

Steven: Alle steder i Dolomitterne.

Spørgsmål: Hvilken sang vil I helst lytte til, når I skal sætte jer op til et vigtigt løb?

Wout: Eminem – Without Me

Robert: The Black Keys – Lonely Boy

Tony: Jeg hører kun musik før tidskørsler. Det er altid noget forskelligt. Mest techno.

Sepp: Travis Scott – 90210

Mike: 2 Brothers on the 4th Floor – Never Alone

Steven: Meduza – Paradise

Swapfiets og Team Jumbo-Visma har slået sig sammen for at få flere op på cyklen, men hvorfor? Fordi vi er enige om, at cykling er den sundeste, mest miljøvenlige og sjoveste måde at bevæge sig rundt på. Sammen får vi flere ud på cykelstierne. Læs mere.

Om Swapfiets

Swapfiets er verdens første ’cykel-som-en-service’-virksomhed. Siden stiftelsen i Holland i 2014 er Swapfiets vokset til at være en af de førende mikro-mobilitetsvirksomheder i Europa med over 270.000 medlemmer i Holland, Tyskland, Belgien, Danmark, Frankrig, og UK.

Konceptet er enkelt og brugervenligt: For et fast månedligt beløb får du din egen cykel eller elcykel, som aldrig går i stykker, da gratis reparation eller ombytning i butikken inden for 10 minutter er inkluderet i abonnementet.

I Danmark blev Swapfiets lanceret i 2018, og i dag kører omkring 20.000 medlemmer rundt med det velkendte blå forhjul i hhv. København, Aarhus, Odense samt Aalborg – hvor Swapfiets åbnede i 2020. og i København, hvor virksomheden i april 2020 åbnede butik nummer to i Hovedstadsområdet på Frederiksberg.

Pressekontakt detaljer

Relaterede Emner

Receive Swapfiets news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually