Mysteriet om de blå dæk afsløret før Tour de France-starten

Team Jumbo-Visma og Swapfiets vil sammen fremme brugen af cykler som transportmiddel i hverdagen.

Embargo: 24.06.2021 18:00 CEST

SwapfietsxTJV-BlueTire-062021-01.jpg
  • jpg
  • Verdens største cykelløb er en unik mulighed for at fremhæve, hvorfor cykling er en fantastisk transportform for både mennesker og miljø
  • Swapcars-konceptet fra Swapfiets er inspireret af service-bilerne i Tour de France

Brest (FR) / Amsterdam (NL), 24. juni 2021: Team Jumbo-Visma benyttede i dag den store holdpræsentation i forbindelse med Grand Depart i Tour de France 2021 til at præsentere blå fordæk på rytternes cykler. Sammen med Swapfiets, der står bag verdens første abonnementsløsning for cykler, lancerede holdet det ikoniske blå dæk som billedet på et tre årigt partnerskab med fokus på at fremme cykling i hverdagen. På udvalgte etaper i Tour de France  vil Team Jumbo-Visma bruge de blå fordæk, lavet af bomuld af Vittoria for at give et ekstra boost og skabe opmærksomhed om det faktum, at cyklen er det bedste transportmiddel i byer verden over, ligesom det er et godt valg for både mennesker og miljø.

Richard Plugge, Direktør for Team Jumbo-Visma, forklarer: Mange fans af professionel cykling er mennesker, som også selv kan lide at bruge en cykel i deres hverdag. Derfor giver det her partnerskab med Swapfiets så god mening. For os på Team Jumbo-Visma er partnerskabet en oplagt mulighed for, at vi også får fortalt et bredere publikum, hvad der betyder noget for os udover at vinde cykelløb; menneskers sundhed, en grønnere verden og bedre bymiljøer til gavn for alle. Det er også, hvad Swapfiets står for, og ved at tilbyde et let og problemfrit cykelabonnement flytter Swapfiets flere mennesker over på cykler og får dem til at cykle oftere. Det er både et forståeligt og tilgængeligt koncept!

Et cykelmedlemskab inspireret af Tour de France

Da vi lagde grundstenene til vores virksomhed i Holland i 2014, var professionel cykling og Tour de France faktisk vores inspirationskilde til idéen om servicebiler i vores forretningsmodel med cykler på månedligt abonnement, siger CEO for Swapfiets, Marc de Vries.Vores såkaldte Swapcars giver os mulighed for både levering og reparationsservice hjemme hos alle vores medlemmer.

I dag er Swapfiets driftsikre cykler tilgængelige i mere end 50 byer i ni europæiske lande, og omkring 220.000 mennesker får glæde af den hurtige 48-timers reparationsservice uden ekstra omkostninger.

De innovative, blå dæk

For sammen med Team Jumbo-Visma at fremme cykling i hverdagen har Swapfiets bedt dækeksperten Vittoria om hjælp til at skabe det innovative blå fordæk kendt fra Swapfiets cykler, men i en specialdesignet udgave, som matcher den særlige brug i løbssituationer for Team Jumbo-Visma. Det har været en udfordrende opgave, fordi Vittorias ingeniører måtte fjerne alle sorte ingredienser fra dækket for at skabe en blå udgave med samme performance. Løsningen var en helt ny gummiblanding, som bruger silicapulver som fyldstof. Resultatet af er et innovativt dæk, der gør dækket i Swapfiets-blå lige så effektivt som det originale Vittoria Corsa Graphene-dæk. 

https://teamjumbo-visma.swapfiets.com/

# # #

2906-GOODBYE-4-5.png
  • png
WhatsApp Image 2021-06-16 at 18.02.00.jpeg
  • jpeg
WhatsApp Image 2021-06-16 at 15.22.59.jpeg
  • jpeg
SwapfietsxTJV-BlueTire-062021-05.jpg
  • jpg
SwapfietsxTJV-BlueTire-062021-06.jpg
  • jpg
SwapfietsxTJV-BlueTire-062021-02.jpg
  • jpg
SwapfietsxTJV-BlueTire-062021-01.jpg
  • jpg
SwapfietsxTJV-BlueTire-062021-03.jpg
  • jpg
SwapfietsxTJV-BlueTire-062021-04.jpg
  • jpg
Swapfiets Paris September 2020 (US_3232) | Photo: Swapfiets
  • jpg
Swapfiets joins forces with Team Jumbo-Visma (from left: Rick Pluimers & Lars Boven) / Foto: Jerome Wassenaar (R4A3493)
  • jpg
Swapfiets joins forces with Team Jumbo-Visma (from left: Rick Pluimers & Lars Boven) / Foto: Jerome Wassenaar (R4A3482)
  • jpg
Swapfiets joins forces with Team Jumbo-Visma (from left: Rick Pluimers & Lars Boven) / Foto: Jerome Wassenaar (R4A3417)
  • jpg
Swapfiets joins forces with Team Jumbo-Visma (from left: Lars Boven, Steven
Kruijswijk, Robert Gesink & Rick Pluimers) / Foto: Jerome Wassenaar (R4A3199)
  • jpg
Swapfiets joins forces with Team Jumbo-Visma (from left: Steven
Kruijswijk & Robert Gesink) / Foto: Jerome Wassenaar (R4A3270)
  • jpg
Swapfiets joins forces with Team Jumbo-Visma (from left: Steven
Kruijswijk & Robert Gesink) / Foto: Jerome Wassenaar (R4A3172)
  • jpg

Om Swapfiets:

Swapfiets er verdens første ‘bicycle as a service’-virksomhed. Swapfiets er grundlagt i 2014 i Holland og har siden udviklet sig til at være den førende udbyder af mikromobilitet i Europa med næsten 220.000 medlemmer i Holland, Tyskland, Belgien, Danmark, Italien og Storbritannien. I foråret 2021 har Swapfiets udvidet sin forretning til også at omfatte Spanien (Barcelona), Østrig (Wien) og Lyon, Nantes, Strasbourg og Toulouse (Frankrig). Swapfiets’ koncept er simpelt: For en månedlig præmie får Swapfiets-medlemmer en cykel eller elcykel til rådighed. Hvis nødvendigt har medlemmet garanti for reparationsservice indenfor 48 timer eller kan bytte cyklen uden ekstra omkostninger. For mere information, se www.swapfiets.com eller news.swapfiets.com.

Mediehenvendelser:

Swapfiets PR

Global PR (English): press.hq@swapfiets.com

Swapfiets Danmark

Anders Damgaard / KommPress

Mobil: 53682038

Mail: ad@kommpress.dk

Om Swapfiets

Swapfiets er verdens første ’cykel-som-en-service’-virksomhed. Siden stiftelsen i Holland i 2014 er Swapfiets vokset til at være en af de førende mikro-mobilitetsvirksomheder i Europa med over 270.000 medlemmer i Holland, Tyskland, Belgien, Danmark, Frankrig, og UK.

Konceptet er enkelt og brugervenligt: For et fast månedligt beløb får du din egen cykel eller elcykel, som aldrig går i stykker, da gratis reparation eller ombytning i butikken inden for 10 minutter er inkluderet i abonnementet.

I Danmark blev Swapfiets lanceret i 2018, og i dag kører omkring 20.000 medlemmer rundt med det velkendte blå forhjul i hhv. København, Aarhus, Odense samt Aalborg – hvor Swapfiets åbnede i 2020. og i København, hvor virksomheden i april 2020 åbnede butik nummer to i Hovedstadsområdet på Frederiksberg.

Pressekontakt detaljer

Relaterede Emner

Receive Swapfiets news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually