City guide: Barcelona

Opdag skjulte perler i Barcelona

Barcelona er en af de byer, der har alt. Liv, strande, kultur, kvarterer til spadserture samt god mad på hvert gadehjørne og barer, som åbner fra middag til sent.Hvis du vil opleve den bedste side af Barcelona, bør du undgå turistattraktionerne og i stedet hoppe på en cykel. Vi har lavet al forarbejdet for dig og spurgt de lokale, hvilke steder du virkelig ikke må gå glip af, mens du cykler gennem byen. Vamos!

2022-04-29_Swapfiets-3819.jpg
  • jpg

1. Plaça Sant Felip Neri

Gemt væk i den ældste del af det gotiske kvarter finder du Plaça Sant Felip Neri. Selvom pladsens historie er ret dyster, er det et populært sted for photoshoots for forelskede par. Under den spanske borgerkrig fandt to bombeattentater sted her, og mange børn var blandt ofrene. I dag er det et roligt sted, hvor du kan slippe væk fra byens stress og jag. Gå ikke glip af is fra Un gelato per te, mens du er der – ejeren Edu laver den lækreste is med ferskensmag.

Placa Sant Felip Neri_source timeout.com.png
  • png

Source: timeout.com

2. Boqueria

Vi indrømmer, at markedet Boqueria på Ramblaen nok ikke er det mest originale. Hvis du er en rigtig foodie, så bør du alligevel ikke springe den bid af madhimmelen over. Et super godt sted at finde snacks, som du kan tage med videre på cykelturen.

mercat_de_la_boqueria_barcelona_Source barcelonapagina.nl.jpg
  • jpg

Source: Barcelonapagina.nl

3. Carrer Petritxol

Apropos snacks: Du skal (ja – skal!) tage til Carrer Petrixtol. Denne gade i hjertet af Barcelona er berømt for sine lokale kager, som catalanerne foretrækker at spise med en horchata. Det er en sød plantebaseret drik lavet af tigernøddemælk, vand og sukker. Salud!

carrer-petritxol_Source thingstodopost.org.jpg
  • jpg

Source: thingstodopost.org

4. Skybar

Skybar ligger ved den livlige Plaça Catalunya. Det er en – jep, du har måske allerede gættet det – tagbar med en fantastisk udsigt over byen. Del nogle nachos, nyd solnedgangen, og tag billeder til Insta, mens du prøver at modstå fristelsen for at hoppe i tagbarens pool.

Skybar Barcelona_source Uschi Burger-Precht.jpg
  • jpg

Source: Uschi Burger-Precht

5. Paradiso

Den bedste afslutning på en dag med cykeltur gennem Barcelona er at danse på Paradiso i distriktet El Born. Sidste år blev Paradiso kåret som nummer 3 på listen over de bedste barer i verden. Desuden har denne specielle bar et prisvindende udvalg af cocktails. Tag dine dansesko på, og tænk ikke for meget over tømmermændene - stranden Barceloneta er det perfekte sted at komme sig dagen derpå.

Paradiso Barcelona_ Source The world's 50 best bars.jpg
  • jpg

Source: The world's 50 best bars

Vil du abonnere på et Swapfiets-cykelmedlemskab i Barcelona? Se, hvad vi har på lager nu: Nuestras bicis en Barcelona (swapfiets.es)

Om Swapfiets

Swapfiets er verdens første ’cykel-som-en-service’-virksomhed. Siden stiftelsen i Holland i 2014 er Swapfiets vokset til at være en af de førende mikro-mobilitetsvirksomheder i Europa med over 270.000 medlemmer i Holland, Tyskland, Belgien, Danmark, Frankrig, og UK.

Konceptet er enkelt og brugervenligt: For et fast månedligt beløb får du din egen cykel eller elcykel, som aldrig går i stykker, da gratis reparation eller ombytning i butikken inden for 10 minutter er inkluderet i abonnementet.

I Danmark blev Swapfiets lanceret i 2018, og i dag kører omkring 20.000 medlemmer rundt med det velkendte blå forhjul i hhv. København, Aarhus, Odense samt Aalborg – hvor Swapfiets åbnede i 2020. og i København, hvor virksomheden i april 2020 åbnede butik nummer to i Hovedstadsområdet på Frederiksberg.

Pressekontakt detaljer

Relaterede Emner

Receive Swapfiets news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually